Kompetencia-modell a távoktatáshoz

 

A projekt célja, hogy egy olyan komplex és ingyenesen elérhető eszközt fejlesszen ki, amely segít a távoktatáshoz szükséges kompetenciák felmérésében. Ezenkívül egy platformot is létrehozunk, amelyen számos olyan eszközt és játékot talál majd, amelyeket mind a diákokkal való együttműködésben, mind saját készségek fejlesztésében lehet használni.

A nemzetközi projekt során létrejövő eredményeket hosszú távon kívánjuk hasznosítani az oktatási kompetenciák felmérése, fejlesztése és a távoktatás területén.

A projekt első részében kellő ismeretket kell szerezzünk, hogy megismerjük a távoktatás során szerzett eddigi tapasztalatokat és ehhez kérjük az Ön segítségét.

Szokatlan hirtelenséggel kellett szembenéznünk a távoktatás váratlan kihívásaival. Az azóta eltelt időszak után most Itt az ideje összegezni, mi az, amit tanultunk, mit hagytunk ki, és mire összpontosítsunk a jövőben? Azért indítottunk el ezt a nemzetközi kutatást, hogy megismerjük a távoktatást tanári szemszögből.

Az ebből szerzett tapasztalatok alapján olyan platformot készítünk, amely lehetővé teszi, hogy ön felmérhesse saját kompetenciáit a távoktatásban és megtudja, miként fejlessze az ezzel kapcsolatos készségeit, hol találhat a munkájához szükséges ismereteket és eszközöket.

Korábban arra kértük önöket, hogy osszák meg velünk a véleményüket, hogy néz ki a távoktatás az Önök szemszögéből és vegyen részt anonim felmérésünkben!

Végül 200 visszaérkezett választ kaptunk komplex kérdőívünkre, amelynek legfőbb számadatait itt ovashatja.

A kérdőív elérhető innen: https://forms.gle/GoamkCvJkVqitJN57

A projekt az Európai Bizottság Erasmus + programjának támogatásával jött létre.

erasmus-plus-logo